Waarom kan ik internet explorer niet installeren op mijn computer?

Ik heb om mijn lesrooster voor school te bekijken of internet exporer nodig of mozzila. wij gebruiken altijd google chrome maar nu klikte ik mozzila aan en dat starte niet. Nu wil ik dus internet explorer op mijn computer zetten maar dan geeft hij aan dat het besturingssysteem niet juist is. Ik heb het al een paar keer geprobeerd. Bij versie 8 en 9 maar niets lukt. Wie kan mij helpen?

Toegevoegd na 8 minuten:
Ik typte internet in bij start en er stond alleen internet booster of zo. Ik had dit ook al eens geprobeerd.
De foutmelding is:
deze versie is niet geschikt voor uw computer

Toegevoegd na 13 minuten:
32-bits besturingssysteem

Weet jij het antwoord?

/2500

Internet explorer is al standaard geïnstalleerd op alle windows machines. Ga naar start en typ internet in de zoekbalk en dan komt het tevoorschijn. Toegevoegd na 14 minuten: Zou ik even in je C: kijken of je daar ergens internet Explorer kan vinden. Je Windows machine kan namelijk niet zonder Internet Explorer en je kan het ook niet verwijderen. Mocht dit niet lukken maak dan even een screenshot van de foutmelding ( met Print Scrn knop ) Toegevoegd na 15 minuten: Heb je XP,vista of W7?

Als je xp hebt kun je niet hoger dan versie 8 maar je moet service pack 3 hebben geinstalleerd kijk eens bij windows update en ook bij de optionele updates daar staat als het goed is ook internet explorer heb je alleen service pack 1 ? dan wordt updaten moeilijker dan zou je beter het zelfstandig service pack 3 kunnen downloaden (let op de taal van het pakket)

Bronnen:
http://support.microsoft.com/kb/322389/nl

Je kunt hier de versie downloaden en installeren die je nodig hebt.

Bronnen:
http://windows.microsoft.com/en-US/interne...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100