Is windows 7 sneller dan windows xp ?

ik draai nu windows xp , is het handig om windows 7 aan te schaffen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Adrian Kingsley-Hughes van de Amerikaanse ZDNet maakte 23 prestatietests gebaseerd op realworldtaken en keek of Windows 7, Windows Vista of Windows XP ze het snelste voltooide. De resultaten waren uiterst verrassend. Waar normaal bètasoftware langzaam scoort, bleek dat Windows 7 build 6.1.7000.0.081212-1400 sneller was dan Windows XP SP3 en Windows Vista SP1. Om de test zo representatief mogelijk te maken werden twee verschillende machines gebruikt. Lees alles bij de bron.

Bronnen:
http://www.techzine.nl/nieuws/18839/Window...

ik ben ermee aan het spelen, het ziet er gelikt uit, heeft de trucjes van vista maar is vriendelijker, maar nu alle andere programma's nog genoegen nemen met XP zou ik het niet aanschaffen, XP is nog steeds OK Als W7 al sneller is is het mij niet opgevallen, alle schoon geïnstallateerde pc's draaien soepel en dat doet W7 ook. Als er straks programma's zijn die je wilt draaien en die doen het niet op XP dan heb je reden om W7 aan te schaffen.

"Is windows 7 sneller dan windows xp ?" Ligt vooral aan hoe snel je computer uit zichzelf is.

Nee, dat is niet handig. Een computer draait het best met een ms windows welk actueel was tijdens aankoop van de computer. Mijn inziens is vista in het water gevallen doordat vele xp systemen opgewaardeerd werden naar vista besturing zonder de "nodige" hardware in huis te hebben. Mijn motto is: Een modern raam is geschikt voor een modern huis.

Nee, ik zou dat niet doen. Het voegt weinig toe eb ik heb al op meerdere plaatsen gelezen dat als je van XP upgrade, dat je dan al jouw programma's opnieuw moet installeren. Algemene conclusie is: niet de moeite waarde

na 2 jaar tevreden gebruik van XP, ben ik nu sinds anderhalve maand zeer tevreden over Windows 7. Ik zou niet meer terug willen.

Het ligt eraan wat je doet en wat voor pc/laptop je hebt. Als je een processor hebt van minder dan 1,5 Ghz en minder dan 2 GB geheugen dan raad ik af om te upgraden. Het kan wel werken, maar niet optimaal Tweakers.net had vandaag overigens de final test laten zien. Interessant als je globaal wilt weten wat de verschillen zijn.

Bronnen:
http://tweakers.net/reviews/1424/windows-7...

Of Windows7 sneller is.... wellicht voor de een of andere applicatie. Echter niet alle applicaties draaien op W7, maar dat zal niet lang duren. XP is prima, maar W7 zal snel een groot deel van XP overnemen.

ZDNet heeft hier ook een mooie test over gedaan. Vergelijk tussen Windows 7, Vista en XP met verschillende tests. Kort antwoord op jouw vraag: Ja, Win7 is sneller dan XP. http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3236&page=2&tag=col1;post-3236

Bronnen:
http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3236&pa...

Ja. Toegevoegd na 1 minuut: Bekijk wel even hoe snel je computer is. Als windows 7 groter is dan Windows Xp, dan gaat dan langzamer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100