waarom wilt apple niet dat mensen hun iphone/ipad of ipod touch jailbreaken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Apple krijgt zoveel procent van de kosten van een app. Hierdoor zullen ze minder geld verdienen. Tevens is het niet goed voor de telefoon om hem te jailbreaken. Hierdoor kunnen meer problemen ontstaan. Dus omdat ze anders inkomsten mislopen en omdat de telefoon meer problemen kan veroorzaken.

Tja danverkopen ze misschien minder door hunzelf ontwikkelde Apps.

Dan downloaden mensen alle Apps gratis, en verdient Apple niks meer aan de door hunzelf aangeboden apps. Dan zouden ze al hun eigen apps net zo goed gratis kunnen aanbieden..

Zij krijgen zelf tien procent van de opbrengst van elke APP (tenzij het hun eigen ontwikkelde APP is dan krijgen ze 100%)

O kan dat niet ik stelde net een vraag hoe moet je jailbreake -,- voortaan eerst ff terug lezen

Stel dat ik jailbreak en de nieuwe tomtom apps allemaal download dat al boven de 300,- euro uitkomt waar anderen voor moeten betalen en ik het gratis op me telefoon kan knallen. Dan is dit dus niet eerlijk en het ergste is als iedereen dit gaat doen dan heeft apple een groot probleem want dan gaat de inkomen van de app store richting de 0 euro. Om apple te steunen moet je gewoon niet jailbreaken en netjes je apps kopen zoals het hoort en iedereen het doet.

volgens mij gaat dan de appstore faiit en gaat de appstore weg

Bronnen:
Mijn brein

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100