Kan je op een Windows Apple Besturingssysteem downloaden?

Ik zag het op een computer van Apple dat die Windows draaide. Het maakt trouwens niet uit als je ervoor moet betalen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan al heel lang. In bijgaand artikel uit 2002 wordt uitgelegd hoe je een apple kunt emuleren. Overigens vraag ik me af of het installeren van een Apple OS op een niet Apple PC wel licentietechnisch mag. Wat overigens veel beter werkt is om een Apple te kopen en hierop Windows 7 te draaien. Toegevoegd na 2 minuten: NB. Er zijn in 2008 ook dongels uitgebracht waardoor het lijkt of je een Apple PC hebt zodat je het Apple OS kunt installeren. Ik denk dat deze actie ook niet legaal is.

Bronnen:
http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/view...

het is wel mogelijk maar het is niet zinnig daar een hele oude versie als OS 7.5 of zo op te zetten dat werkt voor geen meter meer. Er is wel hackintosh maar dat is eigenlijk niet legaal ik heb het ooit geprobeerd, het werk als je niet al teveel vreemde hardware in je pc hebt dus vrij standaard videokaart ed maar niet zodanig dat het prettig werkt je kunt eigenlijk niets updaten. andersom op intel mac werkt het wel maar ook daar loop je uiteindelijk toch tegen drivers en update toestanden aan het is eigenlik iet mogelijk je windows goed te updaten als er weer een service pack bij komt moet je alles er weer helemaal opnieuw opzetten het kan maar is meer voor prutsers zoals ik leuk maar niet voor mensen die er alleen maar mee willen werken

Bronnen:
http://www.hackintosh.nl/content/
http://www.youtube.com/watch?v=vOVHi59CzXs

Ik sluit me aan bij de vorige antwoorden. Een vriend van mij heeft dit gedaan, maar dat is een erg goed technisch onderlegde nerd. Uiteindelijk werkte het wel, maar nooit lekker. En na een update van Apple begon de ellende van voor af aan om het ding weer werkend te krijgen. Dus als je Apple kiest vanwege gebruiksgemak en gemiddeld verstand hebt van computers is dit geen handige actie. Enige voordeel is dat Intel hardware goedkoper is dan de originele Apple pc`s.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100