kun je windows 7 op een oude pc met windows xp installeren?

de oude pc heeft 2GB intern geheugen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb het even opgezocht. De site is in het Engels maar ik las het even door en vond de minimale eisen: 1 gigahertz (Ghz) 1 gigabyte Ram 16 gigabyte intern geheugen. Maar dit betekent niet dat Windows 7 snel zal zijn als je de minimalen eisen hebt.

Als je het echt wilt, en geld speelt geen rol ( weet niet of het duur is maar hoe moeilijker, hoe duurder ) kan alles. Maar ik weet niet of je er veel aan hebt. Waarschijnlijk gaat je pc er een stuk slomer van worden, en kan hij een hoop updates niet uitvoeren. Het is makkelijker om een nieuwe pc te kopen. En als je dat doet, doe het dan goed! Koop er eentje met veel werkgeheugen en een goede videokaart enz. dat is duurder, maar dan heb je wel wat! En als het alleen voor thuis is, zou ik geen laptop kopen. Dat is alleen handig als je vaak heen en weer moet met je pc. succes, maar als je het echt wilt, koop dan een nieuwe ;)

2GB intern geheugen is zeker voldoende, of windows 7 soepel zal draaien zal afhangen van de Mhz processor die u heeft steken. In ieder geval met een processor van 1600 Mhz zou er geen probleem mogen zijn. Heb hetzelf enkele maanden terug geïnstalleerd bij mijn zuster en zij ondervind geen moeilijkheden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100