wat is er een verschil tussen een android en smartphone????????????/

Weet jij het antwoord?

/2500

Android=besturingssyteem, net als Windows 7, en Mac smartphone= een mobiel met snufjes...

Android is een besturingssyteem(ookwel OS) waar veel smartphones mee zijn uitgerust. Een smartphone is telefoon welke een OS draait die het installeren van programma's mogelijk maakt. Andere smartphone OS'en: iOS (iPhone,iPad) Windows Phone 7 (HTC o.a.) Symbian (Nokia)

Er is geen verschil. Smartphones maken gebruik van verschillende besturingssytemen. Android is daar één van. Apple gebruikt een ander systeem voor de Iphone en Google gaat in zee met Microsoft voor een speciale windowsversie.

een smartphone is een telefoon die meer kan dan wat we eerder gewend waren dus zoals we nu de Iphone en alle andere 'slimme' telefoons kennen. deze smartphones werken (per merk verschillend) op verschillende besturingssystemen. Zo heeft Apple de Iphone op de markt gebracht, deze gebruikt IOS en sommige smartphones gebruiken Symbian er zijn ook Windows-smartphones en 1 van de meest gebruikte is Android. dus in het kort: Android is een van de besturingsprogramma's die op een smartphone zou kunnen zitten.

Het grote verschil is dat je een smartphone kunt aanraken en Android niet. Je kunt alleen het touch-screen aanraken en het besturingssysteem (operating system / OS) reageert hierop. Android is vooral gebruikt bij HTC, en Samsung telefoons. Android is alleen voor bepaalde telefoons geschikt. Wees dus voorzichtig als je een nieuwe versie op je smartphone wilt zetten. Zoals bekend gebruiken de volgende bedrijven deze OS'sen: Nokia: Symbian Apple: iOS HTC: Android / Windows phone 7 Samsung: Android Vodafone: Android / anders Mvg proairface.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100