Kan je live de straten bekijken?

Je kan bij streetview straten bekijken, wat al geweldig is...
Maar nou ben ik nieuwsgierig of dit ook al live mogenlijk is? of iets wat hier op lijkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kan live webcams of beveiligingscamera's bekijken wereldwijde webcams in steden http://www.earthcam.com/index.php?lang=nl& http://www.google.com/search?q=inurl%3AViewerFrame%3FMode%3D#sclient=psy&hl=nl&source=hp&q=live+city+cameras&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=d123a4b1650d88b5&biw=913&bih=731 beveiligingscamera's van bedrijven en instellingen http://www.google.com/search?q=inurl%3AViewerFrame%3FMode%3D

Je hebt beveiligingscameras maar dat is iets anders maar zover ik weet is er nog niks

Nee, dit gaat ook niet mogelijk worden, laat staan publiek toegankelijk. Dit zou namelijk een gigantisch aantasting van iedereen's persoonlijke privacy zijn.

Nee, streetview is niet live en is ook niet live te maken. Wel staan er op heel veel plaatsen webcams of andere camera's opgesteld, bijvoorbeeld van Rijkswaterstaat. Alleen dat zal niet bij jou in de straat zijn, dat is op de snelwegen en daar kan je op inloggen. Zie hiervoor ook http://webwereld.nl/nieuws/13372/meer-snelwegen-via-camera-online-te-volgen.html De camera's die in de stad staan voor bewaking zijn ivm privacybescherming niet via internet benaderbaar, behalve voor politie.

Ja dat kan, plaats webcams in ontiegelijk veel auto's en laat ze rondjes rijden, laat de beelden die ze maken via het 3g netwerk of via satelliet direct naar een server streamen en je bent er. Dat is nu al te realiseren.

Technisch gezien in de toekomst mogelijk, zag vorige week een reportage over de dood van Bin Laden. Er waren toen live beelden, maar hiervoor is een onbemand vliegtuigje voor gebruikt die ook maar een klein gedeelte van alles kan weergeven. En bij deze actie hebben ze echt geen appratuur uit de jaren tachtig gebruikt, het enigste wat mogelijk zou zijn is op elke hoek van de straat camera"s hangen, zou er niet aan moeten denken, elke ochtend opstaan en dan een camera meteen voor mn raam te hebben. En indien dit ooit zou voorkomen zou dit alleen toegankelijk worden voor de hiervoor bevoegde instanties dus niet voor onze particulieren, dus de mooie buurvrouw zul je niet kunnen bespioneren haha!

Jazeker: live Abbey road! Dat moet je even googelen, dan krijg je live beeld van een camera, die op Abbey road staat. Al die mensen zie je dan steens stil staan op het zebrapad, en dan wegrennen als er een auto komt, en dan weer snel terug. (:

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100