Hoe ik kom weer terug op mijn 'Administrator' Windows gebruikersaccount?

Zojuist heb ik geëxperimenteerd met gebruikersaccounts in Windows XP. Deze staat standaard op 'Administrator', dat wilde ik veranderen in 'Leon'. Dit lukte echter niet, dus een nieuwe aangemaakt onder deze naam.

Nu is echter in het opstartscherm van Windows de keuze voor 'Administrator' verdwenen. Ook in het configuratiescherm/ gebruikersaccounts is 'Administrator' verdwenen.

Wat nu, hoe kom ik weer terug op Administrator en nog vele malen belangrijker, kan ik terugkomen bij mijn documenten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien via deze computer, gebruikers, administrator, documenten, en anders kan een expert op dat gebied het meestal wel doen ;)

Opstarten in veilige modus: voordat windows opstart op F8 drukken. Dan zie je administrator account weer verschijnen.

Ik zou adviseren om bij ''zoeken'' in te typen: ''administrator account maken''. Bij mij heeft het zin gehad maar ik heb geen Windows XP, maar je kunt het in ieder geval proberen. Als je er echt niet uitkomt, kun je de helpdesk van Microsoft bellen! Succes!

Probeer het eens via Start, rechtsklikken op Deze Computer, kies Beheren, Lokale gebruikers en groepen. Toegevoegd na 4 minuten: Wat ook vaak helpt: Bureauaccessoires, Systeemwerkset, systeemherstel. Je krijgtr een kalender met vetgedrukte data. Kies een datum waarop alles nog goed was. Deze truc helpt vaak wanneer een computer vandaag problemen heeft maar het gisteren nog deed.

Als je op het inlogscherm twee keer achter elkaar ctrl alt delete geeft dan kun je de gebruikersnaam administrator ingeven

Zo maakt u de Administrator account actief: Start Uitvoeren CMD druk op Enter In de Dos Prompt typt U nu exact het volgende: net user administrator /active:yes Start de pc opnieuw op. De administrator account is zichtbaar ! Groet:Zoekertje

start - uitvoeren (run in het engels). vervolgens krijg je een scherm te zien waarin je iets kan invoeren, vul hier in: control userpasswords2 druk vervolgens op enter of ok. je krijgt een overzicht van alle accounts op de computer te zien en bijbehorende instellingen. een andere optie is bij het keuze menu van de accounts ctrl-alt-del in de drukken (2 maal). vervolgens voer je handmatig Administrator in (met hoofdletter) en log je in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100