Is het mogelijk om op een Intel PC (Snow) Leopard te installeren?

Het is mogelijk om Windows op een Mac te zetten, omdat er een Intel processor in zit. Maar is het dan ook mogelijk om het besturingssysteem van Apple (Leopard) op een PC bedoeld voor Windows te zetten?

Zo nee, waarom niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Correctie op mijn collega hierboven: het is inderdaad een heel gedoe voordat je alles werkend hebt maar het loont zeker! Heb nu driekwart jaar Snow Leopard op m'n Core i5 pc en volgens Geekbench haal ik een score van 9200 wat gelijk staat aan een 2000 euro kostende Mac Pro. Verder kun je apart onderdelen kopen en verwisselen als je iets wilt upgraden. Bij een iMac gaat dat sowieso al moeilijk en is beperkt en bij een echte Mac Pro moet je al speciale (dure) Apple hardware kopen. Als je eens een tijdje niks te doen hebt (vakantie) dan kijk eens op hackintosh.nl en op tonymacx86.com. Daar staat genoeg info waarmee je een tijdje zoet bent. Het eindresultaat is het dubbel en dik waard, geloof me :)

Het kan wel het is me wel eens gelukt ik heb helaas geen intel macje ;( maar wel intel pc maar het is een heel gedoe en erg veel levert het niet op maar 1 foutje met updaten en de zaak ligt weer onderuit leuk experiment maar niet echt praktisch

Bronnen:
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.ph...
http://www.youtube.com/watch?v=y8b6gL7OXVg

Ja het kan, maar het is niet eenvoudig, zoek eens op hackintosh. Daar ga je veel info vinden

Ja, er zijn hiervoor 2 alternatieven: Hackintosh, wat niet echt goed is... En de echte Snow Leopard met een patch.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100