xp professional opstartscherm veranderen

Ik moet nu gebruikersnaam typen; waar is het pictogram gebleven?
Ik kan niet als administrator inloggen, want mijn a op het toetsenbord is kapot. Ik moet elke a met ctrl-v plakken en dat werkt niet in het opstartscherm.

Toegevoegd na 11 minuten:
aanvulling op de antwoorden:
- ik heb een laptop, dus nieuw toetsenbord is lastig
- ik kan alleen nog op het account van de kids, die hebben geen a in hun naam, maar kunnen niks veranderen in het systeem. Ik wil gewoon het opstartscherm terug met een rijtje namen die je kunt aanklikken. Nu moet ik in een opstartscherm de naam intiepen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb dat ook gehad het is een setting ergens die je terug aan moet aanvinken maar waar precies ben ik vergeten Toegevoegd na 3 minuten: ik meen dat het onder Start>Configuratiescherm>Useraccounts> is in te stellen

een nieuw toetsenboard kopen

van het scherm veranderen gaat je toetsenbord niet werken. vraag is mij ook een beetje onduidelijk. maarjha ik zou zeggen koop een nieuw toetsenbord of haal je paswoord er uit, dan hoef je niks te typen.

1 toetsenbord vervangen heb je meerdere accounts ? Als je ingelogd ben kijk even onder config scherm gebruikersaccounts of je daar iets kan wijzigen in de manier waarop gebruikers zich aanmelden.

Probeer eens om alt+97 te doen. (Dus alt inhouden, dan de 9 intikken en vervolgens de 7 en dan weer de alt loslaten.) En voor een hoofdletter A heb je alt+ 65 nodig. Toegevoegd na 1 minuut: (Gebruik hier wel de cijfers van je numerieke toetsenbord (Dus de cijfers aan je rechter hand).)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100