Hoe kan ik in Windows 7, als ik een USB stick aansluit voorkomen dat hij dit scherm weergeeft (zie afbeelding)?

Het gebeurt elke keer als ik een USB-stick/hdd aansluit.
Een de USB eerst laten uitwerpen door Windows lukt maar zelden tot nooit. Dus haal ik hem er maar gewoon direct uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat je USB gewoon gecontroleerd en hersteld worden. Als je de USB een volgende keer weer niet kan verwijderen, omdat je een melding krijgt dat het volume bezig is (?), moet je eens in taakbeheer kijken. (rechtermuis knop op de taakbalk --> taakbeheer). Zie je daar het process staan dat je daarvoor hebt gedraaid op de computer, beëindig deze dan. Wil dat niet helpen, dan kun je altijd nog jezelf afmelden. Hierbij doet de computer het werk voor je en beeïndigt alle lopende processen op de computer, inclusief die op je USB! Hopenlijk is hiermee het probleem verholpen. Merry X-mas!!

ja ik weet niet wat het is. ik vind het al raar waarom windows uberhoud de stick wil controleren. de stick heeft niks met de computer te maken... ik doe altijd doorgaan zonder controleren.

Meestal zijn usbsticks en geheugenkaartjes ‘geoptimaliseerd voor snelle verwijdering’. Dit betekent dat Windows ervoor zorgt dat processen snel worden afgesloten, om zo de kans op dataverlies te verkleinen. Om te kijken of bijv. je usbstick geoptimaliseerd is voor snelle verwijdering doe je het volgende: 1) Ga naar ‘deze computer’ 2) Rechtermuisklik op de usbstick 3) Klik ‘eigenschappen’ 4) Klik tabblad ‘Hardware’ 5) Kies je memorystick uit de lijst die je ziet en druk op ‘eigenschappen’ 6) Klik op het 2e tabblad van links, en je ziet of je usbstick of andere hardware geoptimaliseerd i

Bronnen:
wim versteegen ict services wijchen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100