Hoe zet je windows 7 van 2gb op een cd?

Ik moet voor school Windows 7 hebben. Kan dit downloaden via een MSDN account maar hoe moet ik dit vervolgens installeren? Of op een CD zetten? Het bestand is groter dan 2 GB maar weet niet wat ik hiermee aan moet. Iemand enig idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de regel ga je het bestand in een .iso-formaat binnenhalen. Of dit wordt het nadat je het hebt gedownload en je het hebt moeten uitpakken/converteren. Dit kun je dan met elk willekeurig programma zoals Nero of Roxio o.i.d branden op een DVD. Toegevoegd na 8 minuten: Een Dvd kun je ook gewoon als opstartschijf gebruiken. Zorg dan eventueel in de instellingen van de BIOS van je computer dat 'ie als eerste je dvd-station gaat controleren op 'bootable' schijf.

dat past niet op een CD dus dan dien je een DVD te gebruiken.

het past echt niet op een cd je zult een dvd moeten gebruiken maar tegenwoordig zijn bijna alle branders toch dvd branders ?je moet wel en hele oude pc hebben als er alleen maar een cd brander inzit als dat het geval is kan je windows 7 helemaal wel vergeten maar aangezien je een msdn sccount hebt vermoed ik toch dat dat het probleem niet is je hebt het toch niet over een oude RC beta toch ? die werken allang niet meer.

Download windows Seven enterprise op de officiele website, dan zal hij het downloaden in internet explorer, daarna vraagt hij of hij het op een dvd moet zetten of iets wat er op lijkt, stop er een dvd in en klik ok. en voila je hebt een Windows 7 dvd

Bronnen:
http://technet.microsoft.com/en-us/evalcen...

Of je zet het op een USB stick. Je hebt ook windows voor een usb stick. Want als je geen dvd speler in je pc hebt zal dat nooit lukken. En een USB ingang heeft bijna alle pc's wel

Bronnen:
http://tweakers.net/nieuws/63303/microsoft...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100