Waarom krijg ik sneller haargroei door Nivea uit blauwe pot te smeren?

Het is me opgevallen dat mijn gezichtshaar opeens flink groeide na het smeren van Nivea (blauwe blik/pot). Ik heb al eerder waarschuwing gekregen van mensen die zeiden dat Nivea haargroei in het gezicht stimuleert, maar hoe kan dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk lijkt het slechts dat het haar sneller groeit. Door het smeren van de creme wordt de huid waarschijnlijk strakker. De haren lijken dan te groeien doordat ze verder uit de huid steken, maar in werkelijkheid trekt de strakkere huid zich wat terug en is de haar zelf niet langer geworden. Buiten de normale groei om dan, die natuutlijk ook bin hetvsmeren van creme doorgaat.

Er wordt beweerd dat de crème van Nivea haargroei zou veroorzaken op het gezicht. Dit is echter niet waar. Crèmes hebben weliswaar invloed op de huid, maar de verzorgingsproducten bereiken het onderhuidse bindweefsel niet. Daarom kan er geen stimulerende werking ontstaan voor haargroei. Wat er aan de hand zou kunnen zijn is dat de gezichtshaartjes die je hebt door het gebruik van de vette crème meer opvallen.

Bronnen:
http://www.verzorging-huid.nl/creme-nivea

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100