hoe krijg ik volle wenkbrouwen?

ik heb van mezelf bijna geen wenkbrouwen, ik heb ze nog nooit geëpileerd of geschoren ofzoiets, ik ben gewoon niet gezegent met volle wenkbrouwen. omdat ik nooit volle wenkbrouwen heb gehad weet ik niet of dat eigenlijk wel kan bij mij, maar als jullie tips hebben hoor ik het graag. ik smeer nu elke avond kokosolie op mijn wenkbrouwen omdat ik las dat dat er goed voor was, maar ik zie eigenlijk nog geen verschil.
ik heb er ook aangedacht om misschien de donshaartjes boven of onder mijn wenkbrouwen weg te scheren in de hoop dat ze dikker en donkerder terug komen, maar ik heb geen idee of dit werkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bijtekenen van je wenkbrauwen kan een groot verschil maken

De (meestal genetisch) bepaalde beharing is niet veel aan te veranderen op dan bleken of kleuren na. Wat je wel kan doen en ze ook meer opvallen is je wenkbrauwen ( kan ook tegelijk met je wimpers) bij een specialiste laten verven. Bijhouden kan je doen met een waterproof potlood en deze TUSSEN je eigen haartjes in wat meekleuren en je wimpers evt. op de puntjes( lichte uiteindes later aanstippen met mascara. Zo ogen ze ook voller. Maar let op ? ;) Probeer wel zo dichtbij mogelijk je natuurlijke kleur te blijven en wees niet zo'n oen als ik in jonge jaren! Lichtblond/rossig), blauwe ogen en met wat donkere verf zelf gaan kleuren en ik leek op een enge heks nadien!!! Zelfs 'spoken; gingen op de loop voor mij :)

hallo, ik heb zelf best wel volle wenkbrauwen van mezelf, maar ik ken het probleem! er zijn verschillende opties om je wenkbrauwen op te vullen, maar scheren zou ik zeker niet doen dan krijg je namelijk stoppeltjes net als dat je je benen scheert. je kan bijvoorbeeld: 1. Je wenkbrauwen bijtekenen met een wenkbrauwpotloodje of het wenkbrauwsetje van catrice die heel erg bekend is ook bij veel YouTubers. 2. Als je er altijd al zoveel last van hebt kan je ze tattoeren, dit kost wel wat maar dan hoef je er nooit meer wat aan te doen. 3. Je kunt ook een soort van tattoo nemen die niet heel lang blijft zitten en het ook niet volledig tattoert maar opvult waar het nodig is. (betere optie als je ze niet voor altijd hetzelfde wil hebben zitten zoals bij optie 2) Dit waren de opties, ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en heel veel succes nog verder!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100