Ik heb onzettende jeuk na het scheren en krijg kleine puistjes en het is helemaal rood is dit normaal?

Na het scheren van mijn borstkast laats kreeg ik toch zo.n onzettende jeuk 2 dagen later nog 1 dag later kwamen er puistjes en 3 dagen alles is het helemaal rood en het jeukt helemaal. Ik ben 16 jaar en heb voor het eerst mijn borstkast gescheerd is dit normaal voor de eerste keer of? kzou best wel een foto kun maken als iemand wilt zien hoe het eruit ziet.

Zou iemand mij een exacte manier kunnen geven om de borstkast the scheren? Soort van stappen plan zou fijn zijn. :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dames die de bikinilijn scheren gebruiken een creme. Iets met de naam van Veek of zo. De drogist kan het je vertellen. eerst de borst nat maken en scheerschuim opsmeren. Daarna scheren met een goed scherp scheermes. Daarna creme behandeling.

Mijn man had ook een geïrriteerde droge huid na het nat scheren.Ik heb hem een tube irriderm van eartline gekocht,irriderm is een aloevera gel,hij gebruikt het na iedere scheerbeurt en heeft sindsdien geen problemen meer.De gel zit in een tube, je hoeft de tube maar op de kop te houden zonder te drukken komt er een druppel uit,dat is voldoende voor het hele gezicht en je krijgt er een zachte huid van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100