Hoe krijg je kort haar naar achteren?

M'n haar is ongeveer 5cm lang, stijl en redelijk stevig. Is het mogelijk om het naar achteren te stijlen met een kam en een of ander sterk kappersspul? Zo ja, wat voor?

Toegevoegd na 2 uur:
Het gaat om mannenhaar. Liefst natuurlijk ogende producten zonder glans (vandaar dat ik ook clay gebruikte) en niet geparfumeerd voor dames.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat kan. Je kunt je haar vochtig tot nat maken, mousse erin en drogen terwijl je je haar de gewenste richting in kamt, dat drogen gaat snel met behulp van een föhn. Daarna kun je je haar fixeren met haarlak of gelspray. Ook met wax of mud lukt het, doe een kloddertje wax in je handpalm en wrijf het warm tussen je handen, ga met je handen door je haar terwijl je het de juiste richting op duwt, als laatste ga je 1 keer over je haar om het glad te krijgen als dat de bedoeling is. Met gel kun je hetzelfde doen als met de wax, alleen na de gel kun je ook haar- of gelspray gebruiken. Kam stylingsproducten altijd uit je haar voor het slapen, wax zal je eruit moeten wassen omdat dit vet is. Föhn op een lauwe stand, hoe warmer je föhnt, hoe sneller je haar uitdroogt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100