Ik heb een soort van kleine brandwonden op me gezicht lijkt het, ook rond mijn lip lijkt de huidbeschadigt, wat is dit?

Toegevoegd na 1 uur:
Er zit nu een foto bij, niet heel smakelijk btw. Het gelige rond mijn lip is voor Parodontax maar zonder is het vooral rood

Toegevoegd na 1 uur:
Vooral*

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoals hierboven is dit sprake van een virus. Deze kun je bestrijden met zalfjes bijvoorbeeld. Zo te zien is dit koortslip. Als het echt pijn doet, zou het ook nog een tekort aan bepaalde stoffen (zoals vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12) of een allergische reactie kunnen zijn die uitslag geeft. Ik denk dat een dokter het beste hier antwoord op weet met onderzoek.

Als ik deze foto zo zie is het eerste waar ik aan denk herpes. "Herpes simplex is een virus. Velen kennen niet de benaming herpes simplex maar noemen het het herpes virus. Herpes simplex is een virus dat infecties kan veroorzaken aan de huid, zenuwen en slijmvliezen. " Ook wel koortslip genoemd. Hier onder 2 links over het herpes virus, misschien herken je er wat in. Ik geloof dat er ook een creme op de markt is die je er op kan smeren om het virus te stoppen, dat zou je even uit moeten zoeken, aan de huisarts vragen bijvoorbeeld.

Is dit geen krentebaard?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100