Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Harsen doe je als volgt: Je brengt de warme hars/wax aan op de gewenste plek met de haargroeirichting mee, vervolgens doe je een daarvoor bedoeld katoenen strookje met de haargroeirichting mee over de hars/wax, dit wordt stevig aangeduwd tijdens het aanbrengen. Dan trek je de strook zo dicht mogelijk bij de huid, snel van het lichaam af, tegen de richting van de haargroei in. Terwijl je de huid strak houdt. Als het hele gebied geharsd/gewaxd is, dan haal je met een olie de overtollige hars van het lichaam af.
Het verschil zit hem niet in de haren, maar in het werk. Bij vrouwen wordt het schaamhaar van het schaambeen verwijderd en het haar dat doorloopt op buik en liezen. Bij mannen waar de brazilian wax, boyzilian Wax wordt genoemd, wordt meer geharst/gewaxt, namelijk de haren van het schaambeen, penis, scrotum, het gebied tussen het scrotum en de anus, bilnaad, liezen en rond de anus. Dat kost meer tijd en materiaal en daarom ook meer geld.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Het is veel zwaarder werk! De haren zitten veel vaster en vaak zwaar tillen. En natuurlijk om een drempel op te werpen. Schoonheids specialistes, doen het niet graag bij een man uit angst voor compromitterende situaties.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding