Hoe krijg ik kleurspoeling (sneller) uit m'n haar?

Ik heb ongeveer 2 maanden een kleurspoeling genomen. Dit was door een vriend gedaan, dus niet door de kapper. Ben zelf (licht)blond en het pakte uit als donkerblond/licht bruin. Nu - 2 maanden verder - zit er op sommige plekken nog steeds een donkerdere kleur, een soort waas die niet weggaat. Mijn vraag is: hoe krijg ik dit weg? Iemand ervaring hiermee? Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Verschillende methodes: * Anti-roos shampoo gebruiken. Dit een kwartiertje laten intrekken en dan uitspoelen. Na een paar keer op die manier wassen met anti-roos shampoo ben je al een hoop kleur kwijt. * Er zijn spulletjes te koop waarmee je je haren kunt ontkleuren. Dit is er een. http://plazilla.com/geverft-haar-ontkleuren-haarverf-verwijderen Er is ook iets wat "color oops" heet en bij de kappergroothandel te koop is. Of het echt werkt weet ik niet. Ik hoor wel dat het soms hele rare effecten kan geven. * Door de kapper laten ontkleuren. * Er een andere kleur (tintje donkerder) haarverf overheen doen. Zelf kopen en zelf doen of bij de kapper laten doen.

toen ik mijn haar rood had gekleurd met kleurspoeling, en het zat was, heb ik er heel wat head&shoulders ingedaan en dat een kwartier/twintig minuten in laten trekken. Dit een paar keer herhalen, en dan gaat het er al redelijk uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100