Wat voor spul kan ik gebruiken voor de krulletjes van mijn dochter van 1,5?

Mijn dochter is anderhalf en krijgt krulletjes. Vaak een pluizebol. Water of zwitsal goedemorgen gebruiken we weleens, maar ik denk als we er een gelletje in doen dat ze echt gave krulletjes heeft. Ik wil alleen niet zulke superharde krullen er van maken en ze lijkt me een beetje jong om echt gel of mousse te gebruiken, toch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn genoeg producten te vinden, speciaal voor kinderen met veel krulletjes of kroeshaar. Ik denk niet dat je een donker kindje hebt (dit is natuurlijk wel mogelijk) maar in die richting moet je het wel zoeken als het gaat om het behandelen van het haar. Jojoba olie of olijfolie wordt ook vaak aangeraden en zit ook vaak in die producten. Ik voeg wat linkjes bij, hopelijk heb je er wat aan. Succes ermee! http://www.curlsofnature.com/pers/curls-of-nature-zet-kinderen-op-nr-1 http://www.alwaysperfecthair.nl/natural-hair/kroes-haarverzorgings-tips-voor-kinderen/ Er is ook een hyves pagina met tips over verzorging. http://kroeskoppie.hyves.nl/# http://www.haaradvies.info/pagina.php?pagina=15

Je kunt rustig gewone haargel gebruiken, let erop dat hij niet te sterk ruikt, geurstoffen kunnen irriteren. Ook kun je speciale kindergel kopen, die is er onder andere van Zwitsal, een heerlijk ruikend product maar niet sterk, ook heeft de HEMA er 1, deze ruikt naar kauwgom en is sterker dan die van Zwitsal. Voor het naar bed gaan wel altijd uitspoelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100