Bestaat er een zonnehemel met alleen maar infraroodstraling?

Ik vind infraroodsauna heerlijk en heb een infraroodlamp die ik wel eens voor gezicht of spieren gebruik. Maar dit is vanwege het formaat altijd maar plaatselijk. Ik zou daarom graag willen weten of er zonnebanken/zonnehemels bestaan met infraroodwarmte en zonder enige Uv straling.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een inklapbare sun en relaxmobiel van Philips HB 975 (de meest uitgebreide). Ik heb hem zelf ook. Je klapt hem uit boven je bed en dan kan je er van top tot teen onder de infrarood gaan liggen. Nieuw zijn ze best prijzig, maar er staan genoeg 2e handsaparaten op marktplaats.

Bronnen:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex...

Niet een hele zonnehemel. Er zijn allerlei soorten infrarood lampen. http://www.bestekeus.nl/index-n-Lampen-cP-88_6337_5895-ref-g1.html Grote en kleine. Deze lijkt wel op een zonnehemel, maar is niet zo groot. http://www.promobutler.be/nl/winkels/Colruyt/philips-infraroodlamp-infracare-hp3643-1100402

Ja, onderste plaatje in de bron. Deze is alleen voor een paard, een mens kan met een paar lampen minder af. Lampen zijn los te koop: nog een paar fittingen, een balk en dan alleen nog iemand die het in elkaar schroeft. Toegevoegd na 4 minuten: bron 2 is voor mensen, de 2e is een versie met alleen infrarood Er bestaan ook combi's, dan is uv uit te zetten zodat je alleen infrarood overhoudt. (eventueel door de uv-lampen eruit te halen.)

Bronnen:
http://www.bierbrouwerijeindhoven.nl/Nl/Si...
http://www.eurosolar.nl/homepage.php?id=29

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100