Hoe lang blijft permante zwarte haarkleuring zitten?

Ik heb zaterdag zwarte haarverf gekocht en gelijk in mn haar gedaan, maar het bleek dus dat ik niet genoeg ha aan 1 doosje, want er zaten allemaal bruine vlekken nog door het zwart heen ( ik heb zelf lichtbruin/kastanjeruin haar)

Vervolgens heb ik zondag nog een pakje haarverf gekoxht en dat nog een keer in mijn haar gedaan. Dat waren dus twee permanten over elkaar heen.

Nu heb ik hier een paar vragen over

1. hoelang blijft zwarte permanent in lichtbruin/ kastanjebruin haar zitten?
2. hoe slecht is het dat ik mijn haar twee keer achter elkaar geverfd heb?
3. mijn haar voelt nu wel super zacht aan en het blijft ook super stijl, hoe kan dat als verven zo slecht voor je haar is?
4. Wat kan ik het beste doen om mijn eigen bruine haarkleur weer terug te krijgen? Zijn daar manieren voorr zonder ontkleuring en andere chemishe troep?

Ik Hoop ECHT dat iemand mij hiermee kan helpen !!!!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het moet er uit groeien. Op een gegeven moment zul je bij de scheiding en/of de aanzet van je haren, je eigen kleur er weer doorheen zien groeien. Dat noemen ze ook: de uitgroei. En als je geverfde haren sterk afwijken van je eigen haar, dan kan dat heel lelijk zijn. Daarom kun je dan een uitgroeibehandeling doen. En zo blijf je lekker aan de gang. Verven is tegenwoordig niet meer zo slecht voor het haar. Vroeger zat er heel veel ammoniak in de verf en dat droogde je haar ontzettend uit waardoor het snel afbrak. Dat is in de moderne verf niet meer zo. Bovendien zijn de cremespoelingen veel beter. En daardoor is je haar superzacht. Als je je eigen bruine kleur weer terug wilt krijgen moet je heel veel wassen met heel sterke shampoo, zoals anti-roos shampoo. Maar het wordt er niet mooier van. Een andere manier zonder ontkleuring e.d. is er niet. Behalve afknippen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100