Er zitten praktisch alle kleuren in mijn haar kan ik het terug gewoon bruin krijgen?

Er zitten zowat alle kleuren in mijn haar nu: blond bruin zwart en rood. ja ik weet echt niet wat ik ermee moet doen. de kapper zei dat het wel zou uitwassen maar dat denk ik dus niet. wat kan ik doen om het terug gewoon effen bruin te krijgen? En kan ik dat zelf doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het uitwasbaar is, wat bij blond niet het geval is, als je van nature bruin haar hebt, dan kun je dat proces versnellen door Head & Shoulders op je droge haar te doen, masseer dat een beetje in en laat dat 10 minuten tot een kwartiertje intrekken, spoel het vervolgens met lauw warm water uit. Deze handeling kun je nog herhalen. Als het niet uitwasbaar is, moet je je haar volledig (laten) ontkleuren en dan in de kleur bruin die je wil verven, let er wel op dat een groene gloed, als er geen rood in je kleur zit, kan ontstaan, laat je dus goed adviseren en ga bij voorkeur naar een (andere) kapper. Toegevoegd na 29 minuten: Als je toch besluit dit zelf te gaan doen, wat ik je niet zou adviseren, omdat dit een moeilijke klus is, waar veel kleurkennis voor nodig is, laat je dan adviseren door iemand die er verstand van heeft en je haarkleur ook kan zien en beoordelen, bij Etos en DA heb je een grote kans dat daar iemand loopt, die hier cursussen voor heeft gevolgd en je goed van advies kan dienen, maar dan nog is het aan te raden ook even de klantenservice, die in de gebruiksaanwijzing van de verpakking zit te bellen, dit omdat zij veel meer weten over het product en bovendien het verhaal van de verkoper kan versterken, of juist niet, is dit niet het geval, laat dan zeker de kapper dit doen.

De donker gekleurde stukken (zwart) worden niet lichter met haar verf ! Die moet je voor bleken :( over de rest kan je zo middel bruingoud doen . Dan wordt het rood wat warmer bruin en het blond mat bruin , zou je het niet bleken laat dan de zwarte plukken er uit ! Dan heb je , zwarte plukjes . Succes.

wat jezelf kan doen is het haar niet meer verven,bleken of andere dingen doen.na verloop van tijd zal het haar zijn eigen kleur terug hebben.wat je kunt doen om dat proces schijnbaar te versnellen is kort knippen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100