Heeft er iemand ervaring met siliconenpleisters van Scarban of Dermatix?

Hoi allemaal, ik heb een zeer opvallend litteken in de hals (ontstaan door het verwijderen van een moedervlek) en heb van de huidtherapeut gehoord dat siliconenpleisters erg kunnen helpen om het litteken vlakker te maken. Ik gebruik momenteel alleen siliconengel van Dermatix maar omdat deze gel geen druk uitoefent op het litteken wil ik overstappen op siliconenpleisters.

Nu twijfel ik of ik siliconenpleisters moet gebruiken van Dermatix of Scarban. Ik kan het natuurlijk zelf uitproberen maar zou graag ervaringen willen weten van jullie omdat ik het zonde vind om pleisters aan te schaffen als later blijkt dat ze schadelijk zijn voor het herstel en ik ze weg moet gooien. Ik wil namelijk voorkomen dat de siliconenpleisters schadelijk zijn voor het litteken omdat het litteken erg opvallend is. Daarnaast wil ik graag weten welk merk beter werkt.

Dus iemand ervaringen met Siliconenpleisters van Dermatix of Scarban? Heb je ook last gehad van allergische reacties, irritaties of andere negatieve gevolgen? Mocht je beide merken hebben geprobeerd, welke vond je beter werken?
Heel erg bedankt alvast!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100