Wat voor haarkleur heeft ariana grande, en kan ik het verven met kastanje bruin haar?

Ik wil over een tijdje mijn haar verven in de kleur van ariana grande, maar ik weet niet of ik het dan eerst moet blonderen of het meteen kan? Kan dat? En er is toch ook zoiets als 5ET ofzo en dam is dat een haarkleur, wat is de kleur van ariana dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

De kleur van het haar van Ariana Grande lijkt op iedere foto die je van haar ziet wel anders. Het varieert van donker mahonie tot oranje/rood. Het juiste nummer en merk van haar haarverf heeft zij niet prijsgegeven. Als je het zelf wilt verven moet je naar een drogist gaan en goed bij de haarverven zoeken naar de tint die je denkt nodig te hebben. Dan kijk je naar het voorbeeld van je eigen haar en dan vergelijk je die twee en dan zie je of dat mogelijk is. Je kunt over het algemeen twee tinten lichter, dus afhankelijk van je eigen haartint (kastanjebruin kan ook al in verschillende tinten) kun je kiezen voor bijvoorbeeld licht-mahonie. Toegevoegd na 2 minuten: Het zou kunnen dat je met koper-mahonie (zie afbeelding) het gewenste effect krijgt. [...ik geef geen garantie!] Het mag ook een ander merk zijn: keuze genoeg!

Je ziet aan haar huid dat zij van zichzelf wat donkerder haar heeft. de haarkleur die zij heeft op die foto lijkt Robijn rood te zijn. Zelf het ik mijn haar ook in deze kleur geverfd en is het heel mooi uit te komen. deze kleur is ook nog eens goed en bijna overal verkrijgbaar! (zie afbeelding) Deze verf is verkrijgbaar bij de Etos, DA en bijna alle andere drogisten. Ik koop hem zelf altijd bij dirx drogist, (De drogist bij Dirk van den Broek) Hier is hij het goedkoopste. Op het plaatje ziet het er vaag uit, maar kijk maar eens naar mijn profiel foto, dan zie je deze kleur. Toegevoegd na 1 minuut: hij wilde de afbeelding niet openen.

Haar haarkleur heet magenta. Maar het is wel een moeilijke kleur om het zelf te verven ik zou Daarvoor naar de kapper gaan. Ik denk niet dat je het eerst moet bleken ed dat heeft Ariana ook niet gedaan zij zelf heeft een bruine haarkleur.

Ariana had zelf ook kastanje bruin! Dus het kan, verder weet ik dat ze het Red velvet hair noemen, voor de goeie zou ik de kapper raadplegen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100