Bij de kapper krijgen ze mijn haar niet meer in mijn natuurlijke haarkleur geverfd! Wat te doen?

Ik heb van mijzelf donker asblond haar. (tussen kleur 6 en 7 in) Ruim een jaar terug heb ik een kleurspoeling in mijn haar gedaan van L'oreal in de kleur donkerblond. Ik wilde mijn haar geen andere kleur hebben maar gewoon iets levendiger en dat het daarna weer zou vervagen. Maar mijn haar werd heel donker, en rood! Gewoon binnen viel het nog wel mee, maar als het licht erop viel was het vuurrood! Dus toen heb ik er een lichte blonde kleur overheen gedaan en toen viel het minder op. Maar die spoelingen zijn dus gewoon verf! Ik was toen nog een groentje op dat gebied en ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan! Ik kreeg een super lelijke uitgroei! Toen heb ik op internet gelezen dat ze bij de kapper je natuurlijke haarkleur weer kunnen kleuren zodat je het uit kunt laten groeien zonder dat het opvalt. Dus ik het bij de kapper laten kleuren. Was het wel beter, niet meer zo blond maar ik kreeg weer een rode gloed en naarmate de tijd vorderde lichtte mijn haar alleen maar op naar caramel. Weer terug naar de kapper, weer geverfd, dit keer alleen met een natuurkleur geen warmte erin, en weer hetzelfde probleem: In het begin is het iets donkerder en iets warmer dan mijn eigen haarkleur en na een week op 4 is het opgelicht naar een caramel tint. Dus krijg je weer die uitgroei. De kapper zegt dat dit komt omdat ik van nature veel rood pigment in mijn haar heb. Ze hebben een askleur spoeling bij mij ingedaan maar inmiddels, 3 weken later, is mijn haar weer caramel. Wat te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Uit laten groeien!! Terug naar je eigen kleur is heel erg last, wordt nooit hetzelfde! Misschien alleen een spoeling erover, dit is ook niet zo slecht voor je haar!

Gewoon geduld hebben en niet verwachten dat het morgen in orde komt. Eerst maar eens aanvaarden dat het veel tijd gaat kosten voordat je eigen haarkleur weer terug is. In de tussentijd gewoon iets leuks in je haar doen en er niet teveel aan rommelen. Uitgroei kun je met een leuke haarband of muts o.i.d. ook goed verbergen. Haarverf is troep, mijn devies: Nooit (meer) gebruiken.

het enigste wat je kan doen ,is gewoon laten uit groeien want je eigen haarkleur kan de kapper je nooit geven ,want door te wassen en buiten te lopen verkleurd/vervaagd de kleur weer,je zou nog coupe soleil kunnen nemen dan valt de uitgroei niet zo erg op ,en tegen de zomer heb je weer je eigen kleur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100