Is een duurdere droogshampoo minder schadelijk voor je haar?

Sinds een paar maanden gebruik ik droogshampoo, maar ik heb het gevoel dat het erg slecht voor mijn haar is. Toen ik mijn kapper ernaar vroeg, zei hij dat het goedkope spul van de drogist alcohol bevat en het haar uitdroogt, maar dat hun dure huismerk dat probleem niet heeft. Slaat dit ergens op of is dit gewoon een verkooppraatje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In bijna alle droogshampoo's zit alcohol. Alcohol droog vaak een beetje uit (huid en haar), maar vervliegt ook snel. Het is dus niet heel goed voor je haar, maar als je droogshampoo niet ontzettend vaak gebruikt kan het geen kwaad. Droogshampoo is sowieso niet bedoeld als vervanger van het wassen met water. Iedere dag gebruiken is dus niet goed, maar een paar keer per week kan geen kwaad. In de droogshampoo van de kapper zit geen alcohol dus dat is iets beter voor je haar, maar als je geen tonnen wilt uitgeven aan het huismerk kun je net zo goed de droogshampoo van de drogist gebruiken.

Nee en ja !.duur is geen garantie voor goed . En Anders om . Ja er zijn grote verschillen in bestanddelen in een droog shampoo . Maar vraag of je het mag proberen , dat alcohol verhaal valt wel mee dat vervliegt direct . Maar de geur stoffen om de muffe geur te maskeren maar vooral hoeveel moet je gebruiken voor een goed resultaat en het makkelijke uitborstelen en de glans is voor jou vergelijkbaar . Ps gebruik droog shampoo niet meer dan 2 x achter elkaar het reinigt je hoofdhuid niet .

Vaak zullen shampoo's dezelfde basisingrediënten bevatten. Er zijn dan dure en goedkope varianten terwijl er in het resultaat dan weinig of geen verschil zit. De toevoegingen, geuren kleuren enz. verschillen. Wil je een hele milde, natuurlijke shampoo met zo min mogelijk synthetische toevoegingen, dan ben je iets duurder uit. Meer dan 6 Euro uitgeven voor een shampoo is niet nodig.

Ik weet het niet precies, Maar wat altijd nog een fantastische oplossing is: ANDRÉLON! andrélon is heel goed, ik heb zelf stijl haar, en al die reclame filmpjes kloppen wel, mijn haar glimt, en als ik er met een borstel door ga, zit er geen enkele knoop in! Ik gebruik : Shampoo en crémespoeling om de dag.

Bronnen:
http://www.unilever.nl/merken/merkenvoorpe...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100