Bij de sauna heb je badkleding dag, als je niet op die dag gaat, mag je dan wel constant een handdoek om hebben?

Het gaat om de zwaluwhoeve (in beverwijk)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lijkt mij wel ! In sauna wordt je geacht op je eigen hand doek te zitten , onder douche zou het niet verboden zijn maar lijkt mij niet echt een feest. In de diverse baden nee ! Dus je kunt niet dik in het badlaken het borrel bad in of het zwembad In . In het Turks bad moet je het zelf weten . En in de sauna eigenlijk ook ,je slaat de doek rond je middel en gaat zitten , evt nog een doek om je nek . Ach en eenmaal binnen valt het je op dat het bloot normaal is en dat je er niet zo gespannen over moet doen . Of ja dat je denkt die handdoek doe ik absoluut niet af !! Maar dan weetje dat voor een mogelijk volgende x dat de sauna voor jou een no go is .

Nee, in de sauna's mag je geen handdoeken mee. Als je in de andere ruimtes ben, hebben de meeste mensen hun badjas aan. Misschien moet je gewoon eens die drempel overstappen, het is gewoon heerlijk en je zal zien dat er van alles rondloopt, klein, lang, dik en dun.

in de sauna waar wij altijd gaan mag je wel een handdoek hebben maar ik weet niet of dat daar mag anders vraag je het toch? als je het eenmaal n keer over die drempel heen bent dan wil je niet meer weg.

Ja hoor dat mag en waarschijnlijk zal er ook niemand echt vreemd van op kijken omdat een hoop mensen toch ook een handdoek of een badjas bij zich hebben. Of het echt praktisch is lijkt me niet, want je zult na de sauna toch af moeten koelen met een koude douche of een koud bad, als je dan nog steeds je handdoek omhoudt gaan mensen waarschijnlijk wel vreemd kijken. Maar ik kan je inderdaad ook adviseren om gewoon de stap te nemen, eerste paar minuten is wat vreemd maar het went ontzettend snel en je ziet er alle soorten mensen en lichamen, niemand hoeft zich te schamen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100