Ik heb absoluut geen vrouwelijke handen, wat kan ik hier aan doen?

Ik weet dat ik eigenlijk blij met mezelf moet zijn hoe ik ben etc. dus ik weet dat er zulke reacties komen, maar daar ben ik neit naar opzoek. Ik heb hele mannelijke handen enn brede nagelbedden, veel kringen en heel erg veel rimpels. Ik heb mijn nagels al (aan een kant) lang laten groeien, maar pok dat ziet er neit zo vrouwelijk uit, omdat de nagels gewoon plat breed zijn. Bestaan hier behandelingen voor of ingrepen? Of een ander iets dat ik kan proberen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vochtinbrengende huid op een dagelijkse basis maakt uw hand zachter van tast en uiteindelijk op uiterlijk. Nagellak is zeker iets wat uw hand vrouwelijke uitstraling te geven. vermijd sieraden rond he hand om aandacht er weg te trekken. als u last heeft van haargroei dat epileren. Vermijd felle nagellak en dergelijke om aandacht daar weg te trekken. Uiteraard hou in gedachte dat dit altijd voor u zichtbaar zal blijven en het meer voor u opvalt dan voor anderen. Deze tips zijn puur cosmetisch en helpen u op een oppervlakkige manier. Dit is iets waar mee u moet leren leven tenzij u plastische chirurgie wil inzetten.

Probeer ook als je je nagels lakt alleen het middelste te lakken, en niet de zijkanten, dan lijken je nagels langer en smaller en dus al vrouwelijker

Voor de brede nagelbedden kan je ze lang laten groeien maar daarbij wel goed vijlen en een doorzichtige (of een kleurige, dat mag je zelf kiezen) nagellak, zodat de nagel niet snel scheurt. Voor de kringen en rimpels koop een goede handcremè daar worden je handen zacht en soepel van. Je kan je handen ook wel eens in oliën of je handen in melk laten baden. Hoop dat je er wat aan hebt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100