Ik heb absoluut geen vrouwelijke handen, wat kan ik hier aan doen?

Ik weet dat ik eigenlijk blij met mezelf moet zijn hoe ik ben etc. dus ik weet dat er zulke reacties komen, maar daar ben ik neit naar opzoek. Ik heb hele mannelijke handen enn brede nagelbedden, veel kringen en heel erg veel rimpels. Ik heb mijn nagels al (aan een kant) lang laten groeien, maar pok dat ziet er neit zo vrouwelijk uit, omdat de nagels gewoon plat breed zijn. Bestaan hier behandelingen voor of ingrepen? Of een ander iets dat ik kan proberen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Aan de vorm van je handen kun je helaas niet echt wat veranderen. Brede handen blijven brede handen. Maar je kunt misschien wel eens proberen je (langere) nagels netjes in een puntje te vijlen om ze voor het oog iets smaller/vrouwelijker te maken. Niet te veel want dan breken ze af natuurlijk. En iets van blanke nagellak geeft je nagels ook een verzorgde uitstraling. En inderdaad veel vochtinbrengende crème smeren om je handen zacht te houden. Als het je blijft storen zou je eens een bezoekje aan de manicure kunnen overwegen om te vragen of zij nog tips hebben.

draag een mooie langwerpige ring om je middelvinger met het lange gedeelte over je hand, zo lijken je vingers langer,of knip het voetgedeelte van een mooie panty of majo en draag het als een sexy handschoen door een gaatje te knippen voor je duim en middelvinger!

Je kan voor Rimpels of misschien aders zul je bedoelen botox doen,die heb je wel.en je nagels langer en smaller veilen.je kan ook een bruinings creme gebruiken dan lijken je handen ook smaller.en niet veel ringen dragen.

Zoals iemand al eerder zei, kan de vorm van de nagels een groot verschil maken. Ik zou ze niet puntig veilen, maar ovaal. Brede vingers en nagelbedden ogen dan smaller. Neem bijvoorbeeld deze afbeelding: http://www.webklik.nl/user_files/2011_12/341745/P1000291.JPG (let dan niet op de nail-art, het gaat echt om de vorm).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100