kan ik dezelfde permanente haarkleuring als die ik voorheen gebruikt heb weer helemaal opnieuw in mijn haar opzetten? ipv alleen uitgroei?

natuurlijke haarkleur komt er overal weer doorheen,in de punten,midden in mn haar en de uitgroei van mn aanzet. Ik ben bang dat als ik heel mn haar weer in de verf zet je kleurverschil gaat zien of dat het er dof uit gaat zien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan zeker, lees even goed de gebruiksaanwijzing. Vaak staan er 2 manieren in om je haar te kleuren, het gehele haar en de uitgroei. Ik start meestal met het aanbrengen om de uitgroei en verdeel daarna het mengsel over de rest van mijn haar. Het haar krijgt dan een egale kleur. Gebruik wel de haarkleur die je eerder hebt gebruikt of iets donkerder. Lichter is meestal niet mogelijk.

ja dat kan ,maar je begint met de uitgroei in te zetten ,en zorg dat je verf wat overhoud na 10a15 min trek je met een kam je haren glad en smeer de rest van de verf over je haren eventueel ga je met je handen door je haar als of je het wast dan heb je alle plekken mee en laat dat nog eens 10 a15 min intrekken daar na gewoon uitspoelen/wassen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100