ik wil een goed haarmasker kopen van max. 10 EU. Het moet evt. kokos bevatten. En bij de etos vandaan komen iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tip; loop de etos binnen en vraag ernaar. :)

ik vindt de haarmaskers van Andrelon fijn, ze hebben veel soorten, dus daar zit er vast wel 1 bij die geschikt is voor jouw haar.

Ik gebruik de masker van hairwonder. (zie foto). Heerlijk, en je haar ruikt ook zo lekker daarna. Je voelt echt dat het iets doet voor je haar. Gewoon bij Etos te koop.

Ik zou gaan voor een kokosolie haarmasker. Voordeel is dat het puur natuurlijk is, goed werkt en je het ook nog eens kunt gebruiken om in te bakken of voor op de boterham. En natuurlijk als bodylotion etc. Wel zorgen dat je 100% kokos hebt zonder enige toevoegeingen Lees maar eens:

Bronnen:
http://www.bartmaes.tk/nl/waarom-kokosolie...
http://www.beautygloss.nl/2011/08/28/sunda...

je kunt toch zelf ook een maken. zoek eens op bij youtube & google. maar als je persee eentje van de etos wil, ga er naartoe & vraag een werkneemster voor advies. :) x

Ik vind de (haar)masker van Dr van der Hoog en van Guhl erg fijn.

Bronnen:
http://www.drvanderhoog.nl/webshop?gclid=C...

kijk eens bij het merk Inecto, dat is een haar en bodymerk wat speciaal bekend staat om het kokos(extract) wat erin zit.

Ik doe zelf altijd pure kokosolie in mijn haar. Het zit in een grote/groene pot van de Tuinen. Wel heel goed uitwassen, anders loop je met een vette kop rond;) Mijn haar is hier echt ZO erg van opgeknapt

Ik heb veel duurdere en goedkopere maskers geprobeerd maar mijn favoriet blijft die van nivea het is een grote pot voor 5a6 euro