Hoelang moet ik wachten tot ik mijn ontkleurde haar kan verven?

Ik ben van plan mijn haar te ontkleuren omdat ik blond haar wil, nu heb ik gehoord dat je dan oranje haar kan krijgen.
Daarom wil ik het na het ontkleuren denk ik weer verven, hoelang moet ik wachten na het ontkleuren dat de verf erin kan? kan het meteen erna of moet ik een dag wachten of nog langer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het verven kan direct na het ontkleuren, het enige probleem is, welke kleur heb je na het ontkleuren, dat is heel bepalend voor de kleur die erover moet, om een mooie kleur te bereiken, alleen daarom al, zou ik je adviseren, tenzij je een hele goede kleurkennis hebt en de tijd hebt om na het ontkleuren je verf te gaan kopen, naar de kapper te gaan, het is niet mogelijk een goede kleur te kiezen, als je niet weet wat de ondergrond is. Dus niemand, zelfs de kapper niet, kan je adviseren over de kleur blond, die je moet kiezen, het voordeel van een kapper is, dat hij/zij alle kleuren bij de hand heeft en direct na het ontkleuren de gewenste kleur kan aanbrengen.

Wees slim, laat het bij de kapper doen. Ontkleuren is pijnlijker als gewoon verven en als het fout gaat zit ik liever bij de kapper. na het ontkileuren kun je in principe gewoon gelijk je haar verven. Je hoeft niet twee dagen met geel/wit/oranje haar rond te gaan lopen :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100