Hoe kan ik mijn huid witter maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Door uit de zon te blijven. Als je naar buiten gaat dat alleen volledig met kleding bedekt doen. Grote hoed op je hoofd. Dan zul je zien dat jij over een half jaar aardig bleek bent geworden.

Bij de Toko of Black Hair salons zijn allerlei producten te krijgen waarmee je je huid kunt bleken. Die zijn zeker niet allemaal even veilig en op de langere termijn kun je er behoorlijke irritaties aan je huid aan overhouden. Als het gaat om het bleken van pigmentvlekken of littekens kun je het beste advies vragen bij een schoonheidssalon voordat je zelf gaat rommelen. Hieronder een draadje van het Mamjo forum over dit onderwerp, waar naast waarschuwingen, ook suggesties voor producten worden gedaan.

Bronnen:
http://www.mamjo.com/forum/index.php?topic...

Hoe krijg je een lichtere huidskleur dan je natuurlijke huidskleur? •Het is niet aan te raden om whitening producten voor de huid te gebruiken, maar je kunt deze gemakkelijk vervangen zodat je je huid niet aantast! Kies de natuurlijke variant en meng wat sap van een citroen en een tomaat door elkaar. Masseer dit in op de gereinigde huid en laat het 5 minuten intrekken. Spoel het daarna van je gezicht en dep je gezicht droog. Gebruik achteraf een verzorgende crème. Citroen staat bekend om het blekende effect en tomaten zijn rijk aan antioxidanten die helpen om de pigmentatie van de huid te verminderen. Pas deze methode niet vaker dan 2 keer per week toe. •Je kunt deze ingrediënten ook verwerken in een 'echt' masker dat je huid nóg lichter zal maken. Gebruik dit masker iedere week zodat je binnen een paar weken al resultaat ziet! Meng voor dit masker één eetlepel van het volgende: sandelhout poeder, citroensap, tomatensap en komkommersap. Meng net zolang totdat er een gladde pasta ontstaat en breng deze aan op een gereinigde huid. Spoel het masker af nadat deze volledig is gedroogd en dep je gezicht droog. Gebruik achteraf een verzorgende crème. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.leerwiki.nl/Hoe_krijg_je_een_lichtere_huidskleur

Fair en lovely crème maakt je huid witter

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100