Is droogshampoo slecht voor je haar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik zat op school was denk ik 15 jaar en een vriendinnetje kwam met ander haar op school, anders ik zag het niet, oh ja ze had een witte scheiding... in de pauze heeft ze het een beetje verspreid, maar dat was dus mijn ontmoeting met droogshampoo van schwarzkopf... lang verhaal kort: tot op de dag van vandaag ruim 40 jaar later gebruik ik dezelfde droogshampoo ! nee, het is niet slecht voor je haar, ik heb nog steeds een enorme bos, gelukkig !

Hier een dame die zegt dat je haar er dof van wordt en je krijgt er jeuk van: http://raponsje.forumup.be/about2912-raponsje.html Lijkt me dat wassen met water altijd beter is, en dat droogshampoo alleen in een soort 'noodgeval' nuttig is. (Noodgeval tussen quotes want is het 'nood' als je een dag je haar niet wast? Lijkt me niet.)

heb het zelf een paar keer gebruikt, geen probleem met mijn haar. wel stonk het daarna verschrikkelijk naar de lucht er van. let goed op welk merk je koopt, daar kan ik je geen advies over geven helaas.

Als je het af en toe gebruikt is er niets aan de hand. Maar als je teveel droogshampoo gebruikt is het ook weer niet goed (het droogt je hoofdhuid uit). Toegevoegd na 2 minuten: http://www.sweetbeautylife.nl/droog-shampoo/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100