Welke scheermesje is het beste om de bikini lijn te scheren?

Ik heb al heel wat geëxperimenteerd om de juiste methode voor mezelf te vinden om de bikini lijn te scheren, helaas nog steeds niet gevonden. Om het geregeld professioneel te laten harsen heb ik op het moment helaas het geld niet echt voor.

Nu kwam ik op internet tegen dat je beter met mannen scheermessen kunt scheren dit wil ik dus misschien gaan uit proberen MAAR welke kan ik dan het beste kopen ?
Ik zit zelf te denken aan wilkinson of gillette maar er is zoveel keus dat ik het gewoon echt even niet meer weet..
De QUATTRO TITANIUM PRECISION of de HYDRO 5 of toch een Mach 3 Turbo of toch een van de andere soorten.

Ik kwam er ook een tegen speciaal voor de bikini lijn de QUATTRO FOR WOMEN BIKINI is deze misschien toch beter.
En om ze nou allemaal te gaan kopen is ook zo over dreven.

Het gaat mij er trouwens vooral om dat ik geen ingegroeide haren meer heb daar heb ik heel snel last van.
Heb zelfs geprobeerd met pincet die ik wel goed gereinigd had maar dat was heeeel veel werk en tevens weer last van ingegroeide haren.

Ook heb ik nog gekeken voor een wax set voor thuis daarvan is de link : http://thewaxingshop.com/startsets-harsen-waxen/vast-startsets/brazilian-wax-starterset-voor-mannen-en-vrouwen-kopen.html
Maar ik heb gelezen dat je juist door harsen en waxen meer kans hebt op ingegroeide haren en dat wil ik juist voorkomen.

Verder scrub ik de huid en gebruik ik 2 keer per dag vanish pfb.
Hoop dat iemand mij verder kan helpen.
Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat ik het beste scherpste mesje vind is de blauwe ( Etos/ kruidvat/ AH) van Gilette. Wegwerk- 2 mesjes en een wit randje er bovenop. Die moet je alleen wel na 3x gebruik vervangen. Maar van alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb is dat het beste. Ik weet niet hoe ik een fotootje moet neerzetten maar het is vrij gemakkelijk te vinden. zitten er 10 in een zak of 5 aan een kartonnetje. En gebruik schuim. veel vrouwen doen t alleen met water... :) Toegevoegd na 1 minuut: http://www.google.nl/search?q=gillette+blue+2&hl=nl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=rFHbT8aaLI-r8AOw4NCqCw&ved=0CIUBELAE&biw=1600&bih=827

Ik scheer al jarenlang benen en bikinilijn onder de douche met mannenscheermesjes van de Lidl. Niet de wegwerpertjes, maar de mesjes die je met een houdertje gebruikt. Zodra je het gevoel krijgt dat het niet meer lekker glijdt (na een paar weken) neem je een nieuw mesje. Als 'scheerzeep' gebruik ik gewoon doucheschuim dat ik met een spons flink 'opschuim'. Hoe dieper je de haartjes verwijdert, des te meer kans op ingroeien. Epileren en waxen is in jouw geval dus juist af te raden. Wellicht is het voor jou zelfs beter om wat minder 'diep' te scheren zodat de haartjes geen kans krijgen om in te groeien (omdat ze nog een klein beetje boven je huid uit steken), dus dan moet je juist niet zo'n superspacy scheermes hebben met 4 zwaarden er aan gemonteerd, maar een huis-tuin-en-keukenscheermesje.

Ik scheer altijd met gilette mach 3. Je merkt een groot verschil tussen 'goedkopere' scheermesjes en de echte gillete

Ik gebruik de mesjes van Gillette, ladyshave. Die zonder gelkussentje, ik gebruik geen zeep maar richt de douche er goed op!

Ik gebruik hiervoor gewoon de vrouwen Gillette Venus Breeze, ik heb ook een tijdje geëxperimenteerd maar je merkt toch duidelijk het verschil en met de goedkopere mesjes haal je gemakkelijk je gehele been open, laat staan hoe dat gaat bij de bikinilijn. De mannenmesjes hebben geen kussentjes en gaan minder lang mee, dat vind ik een nadeel. Bestel ze sinds kort bij scheerplan.nl , daar zijn de mesjes wat goedkoper dan elders op internet. Succes ermee!!

Bronnen:
www.scheerplan.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100