Is het gemakkelijk om nepwimpers en nepnagels te verwijderen ?

Is het gemakkelijk om nepwimpers en nepnagels te verwijderen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nepwimpers is makkelijk te verwijderen ! Wie weet als je geluk hebt kan je ze nog een keer gebruiken ! Nepnagels niet. Nepnagels zijn vrij moeilijk te verwijderen. Ik gebruik er altijd een bakje aceton voor. Maar dan moet je nog gaan vijlen mocht je het er af willen hebben !

Ligt er aan. Het is niet duidelijk of je nepwimpers bedoeld die zelf er op plakt. En bij de nagels het zelfde verhaal? Alles wat je zelf aanbrengt gaat op zich nog wel makkelijk er af. Wimpers wel iets makkelijker als nagels. Maar alles wat professioneel gedaan word is lastig te verwijderen.

over het algemeen kun je nepwipers snel verwijderen. nepnagels kan soms wat moeilijker zijn, gelukkig zijn er producten die het je makkelijker maken om je nepnagels eraf te halen. bij de hema kun je een goedje kopen dat ervoor zorgt dat je nepnagels er sneller af kunt halen. je probeert dan een klein stukje nagel open te helen en druppelt het goedje dan onder de nepnagel. hij zal dan waarschijnlijk sneller loslaten. succes!

Ik heb gelezen dat je nepwimpers boven je echte wimpers aan moet brengen, dus dat lijkt het mij heel gemakkelijk te verwijderen.

nepwimpers zijn heeel gemakkelijk om te verwijderen. nepnagels zijn wat moeilijker. het duurt ook veel langer om ze op te doen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100