Ik wil graag drie kleine zwaluwen laten tatoeëren op de binnenkant van mijn pols, hoeveel zou dat ongeveer kosten?

Ongeveer ter grote van het voorbeeld

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn tatoeëerder zou dit voor rond de 50 euro doen, schat ik. Het is vrij eenvoudig, vrij klein en in 1 kleur. Boven de 100 euro zou belachelijk zijn. Voordat je ergens een afspraak maakt, ga eerst eens kijken en maak kennis. Je moet je op je gemakt kunnen voelen als er een tatoeage wordt gezet. Ga na of de shop een vergunning heeft van de GGD en is aangesloten bij Tattoo Professional Holland. Alle materialen die gebruikt worden dienen steriel te zijn, de werkomgeving schoon en netjes. Een goedlopende tattooshop zal het druk hebben en je zal een afspraak moeten maken. Reken op een wachttijd! Dat is een goed teken! Een kleine tattoo zoals het voorbeeld is echter vrij snel gezet en zal waarschijnlijk makkelijker ergens tussen gepland kunnen worden.

Kan je weinig van zeggen, iedereen heeft zijn eigen prijzen. Sommige hebben een starttarief van 80 euro, anderen zetten een ster voor 30 euro: http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=136&t=753059

ze zijn langer bezig om de boel klaar te zetten en hierna weer schoon te maken en op te ruimen dan het zetten van de plaatjes zelf. klein hoeft dus niet per definitie goedkoop te zijn (al is dit geen bewerkelijke tattoo) zou er gewoon meer naar een shop gaan om de vraag voor te leggen. het verschilt namelijk van shop tot shop. om deze reden kan niemand hier een duidelijk antwoord gegeven op je vraag.

Tussen de 30 en de 150 maar pas vooral op waar je hem laat zetten want als het mislukt zit je er levens lang aan vast

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100