Waar/hoe kom ik aan HAAR voor een project? (pruiken, afgeknipte lokken, extensions)?

Voor een installatie voor mijn Nieuwe Media klas ben ik op zoek naar haar. Geen synthetisch/plastic haar.

Ik dacht zelf aan kapper en tweedehands winkels.

Andere tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou eens kunnen informeren op Www.echthaar.nl en www.haarwensen.nl beide zijn organisaties die met echt haar geweldige dingen doen, maar zij ontvangen ook regelmatig haar waar ze voor hun doel niets mee kunnen. Misschien kun je dat wel krijgen of beter tegen een donatie overnemen. Verder de kapper, kappersopleidingen en dergelijke

@ElectricRain Waar/hoe kom ik aan HAAR voor een project? Toegevoegd na 5 minuten: Het is simpel, je begint een actie : Doneer Uw lokken en eerst moet u dokken. De lokken houd je zelf en wat de mensen aan geld doneren geef je aan een goed doel. Het goede doel maakt niet uit natuurlijk, even over nadenken, even rondkijken en uiteraard een paar maten / vriendinnen inschakelen die je helpen met de uitvoering. Misschien is het wel een idee ? Succes.

Bij de action hebben ze goedkope extensions van echt haar. Je hebt dan niet veel haar, maar je kunt er wel mee vooruit.

Je zou met een kapper of de kappersschool af kunnen spreken dat je het haar iedere dag ophaalt zolang je project loopt. Heb thuis gisteren net zo'n 8 cm haar afgeknipt en weggegooid. Je vraag komt dus net iets te laat.

als je kan knippen (netjes) kan je gratis mensen knippen? en het haar houden?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100