Mannen zeggen vaak het een hun (mannen) scheermesje bot wordt als een vrouw haar benen er mee scheert? Klopt dit?

Of is dat een fabeltje, ik zou toch zeggen haar is haar en vrouwenbenen haar lijkt me niet dikker en stugger dan een mannenbaard.

Toegevoegd na 58 minuten:
ter verduidelijking ik bedoel dus 'sneller' bot wordt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een scheermesje wordt nu eenmaal bot door het te gebruiken. Zeg maar: een bepaalde hoeveelheid minder scherp per vierkante decimeter geschoren huid. Twee vrouwenbenen (en eventueel ook de armen) bevatten heel wat meer vierkante decimeters huid dan één mannenkin. Ik ben slecht in schatten, maar laten we eens zeggen dat één vrouwenbeen net zoveel huidoppervlak heeft als 15 mannenkinnen. Twee vrouwenbenen staan dus gelijk aan 30 mannenkinnen. Een man vervangt zijn scheermesjes eens per maand, geloof ik, omdat ze dan te bot zijn geworden. De man heeft dus gelijk: als een vrouw één keer haar benen scheert, staat dat gelijk aan een hele maand de kin scheren van de man. Toegevoegd na 1 minuut:   Ook als de man twee maanden met zijn scheermesjes doet, heeft hij gelijk. Stel dat hij net twee weken geleden zijn mesjes heeft vervangen. Als zijn vrouw dan haar benen scheert, voelen die mesjes voor hem aan alsof ze zes weken oud zijn, in plaats van nog maar twee weken. Als de vrouw ook haar armen scheert, wordt het effect zelfs nog groter.

Toch klopt het perfect. Het maakt niet zoveel uit welk haar er geschoren wordt maar het scheermesje wordt botter als er mee geschoren wordt, of dat nu op de benen van een vrouw is op de kin van de man, dus als het mesje bijna versleten is dan wordt het mesje bot als een vrouw haar benen scheert met het mesje dat voor een mannen kin is bedoeld.

Ik zelf, denk dat mannen het gewoon een onhygiënisch idee vinden, dat vrouwen HUN mes gebruiken om de benen scheren. Ik zelf vind dat in ieder geval wel. Maar ik denk dat mannen dat niet durven te zeggen om gemopper te voorkomen. Maar dat is mijn mening.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100