Door het te vaak scheren van mijn oksels, zijn ze donker geworden. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn 'normale huidskleur' weer terug kan krijgen?

Ik heb 1x geprobeerd te harsen maar dit was echt de eerste en laatste keer omdat mijn huid er te gevoelig voor is en bloed kreeg. Dus als iemand een ander oplossing heeft.. Graag! =)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Komt niet door te vaak scheren, maar kan komen omdat je mesje niet scherp genoeg is. Probeer eens een nieuw scheermesje. Je kunt ook ontharingscreme halen bij de drogist.

Ik denk niet dat je van scheren peen donkere huidskleur kan krijgen omdat je juist tijdens het scheren eerder dode huidcellen verwijdert dan pigment toe te voegen. Je oksels kunnen juist wel donkerder worden door het gebruik van deodorant- of anti transparant spray. Dit was bij mij het geval, ik gebruikte al heel lang spray en op een gegeven moment werden mijn oksels donker, ik wist niet wat ik hier aan moest doen totdat iemand mij de tip gaf een deoroller uit te proberen. Sindsdien heb ik totaal geen last meer van donkere oksels.