Kan uierzalf je ook een gladde huid geven ?

Kan uierzalf je ook een gladde huid geven ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, het helpt alleen als je een droge huid hebt. Het kan wel iets gladder aanvoelen, maar voor een echte gladde huid kun je beter 2x in de week scrubben. Toegevoegd na 1 minuut: Uierzalf is vooral voor handen en andere lichaamsdelen bedoeld. Als je het over je gezichtshuid hebt, kun je het beste een speciale gezichtsscrub halen en een goede dag en nachtcreme. Uierzalf is daar te vet voor.

Je hebt uierzalf en uiercreme. Uierzalf is vet en legt een laagje op je huid ter bescherming , en is waterafstotend. Vooral nu lekker in de vrieskou ! Uiercreme trekt sneller in de huid.

Als je een schraal gezicht heb, zo als nu met dat koude weer,kan je het best eens gebruiken.Maar ik zou het houden voor af en toe. Het is wel erg vet hoor,niet goed voor de pukkels als je het te veel smeert.

Nee, dat kan uierzalf niet. Hoogstens maakt het een droge huid tijdelijk wat minder droog. Uierzalf is van oorsprong een diergeneesmiddel en werd door de boer gebruikt in gevallen een koe wondjes of infecties aan de uier had. Vroeger bij de boer heette die zalf daarom nog 'spenenzalf' Omdat het veel antistoffen tegen infecties/ontstekingen bevat..zijn de mensen het op den duur ook gaan gebruiken bij/tegen ontstekingen enz. Echter om een gladde huid te krijgen..moet je naar iets anders zoeken..een of andere handcrème bijvoorbeeld.. Groet, Ton

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100