Hoe scheren 'dikke' mensen hun schaamhaar?

Bedoel het woord 'dikke' niet beledigend hoor, want mij maakt het niet uit of iemand dun dik stevig of slank is.
Maar sinds de feestdagen zit mijn buik een beetje in de weg wanneer ik mezelf onthaar. En ik ben niet dik, wel een beetje stevig. Nu vraag ik me af hoe mensen die nog steviger zijn dan ik nu ben, hun schaamhaar scheren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien wel niet. Want het is lang niet altijd noodzakelijk om dat te doen. Ik heb in de zorg gewerkt, oa en pas eenmaal iemand gezien die zoveel schaamhaar had dat het ongewenste beharing was. De meeste mensen zijn gemiddeld behaard daar ter plaatse, en dan is goed wassen voldoende. Alles scheren is nog niet zo lang mode. Het is dus maar een mode, en dan nog lang niet bij alle mensen.

Als je met één hand de *boel* een beetje strak trekt, lukt dat wel, als je niet te stoutmoedig te werk gaat.

Met een spiegel is alles wel goed in beeld te krijgen. Dit kan dus een handig hulpmiddel zijn bij het scheren, als je van bovenaf niet alles meer goed kan zien, omdat de buik er voor hangt.

Mogelijk is de partner daarbij behulpzaam....

Vrouwen die zwanger zijn hebben het vaak ook erg moeilijk omdat ze er niet meer bij kunnen doordat hun dikke buik er voor staat Ik ben zelf ook stevig en gebruik zelf Wax ook kan je daar over in de link lezen

Bronnen:
http://schaamhaar.net/schaamhaar/schaamhaa...

Nou gewoon op gevoel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100