Hoe zorg ik ervoor dat mijn vloeibare foundation geen poederlaag achterlaat (zie beschrijving)?

Hey mensen,

Ik heb een vraag over vloeibare foundation.

Ik heb al 3 vloeibare foundations geprobeerd.
Maar ze laten allemaal een poederlaag achter, en als ik mensen op internet zie die dezelfde foundation hebben, die krijgen een mooi resultaat, bij hun droogt de foundation niet op, en bij mij wel, en daarom lijkt het alsof er een poederlaag overheen zit.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de vloeibare foundation geen poederlaag achterlaat en, niet opdroogt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb een foundation + serum in 1 van max factor, misschien helpt dat? Is wat meer vloeibaar

als je dekkende foundation koopt, gebeurt dit altijd, dit kun je oplossen door een bronzing powder erover heen te doen, dan krijg je iets meer glans en dat komt natuurlijker over, je kunt ook transperante foundation kopen, dan heb je direct een natuurlijker effect.

Ik vermoed dat jij foundations hebt die niet afgeven of in ieder geval weinig. Deze drogen erg in en dat is mischien die poederlaag waar je het over hebt. Je zou ook gekleurde dagcreme kunnen gebruiken of een hydraterende foundation. Een goeie hydraterende dagcreme onder de foundation wil ook wel helpen. Succes met smeren.

Ik denk dat jij kiest voor een matte foundation. En breng je niet teveel aan? Teveel geeft een poppengezicht.

De poederige finish die ontstaat, wordt veroorzaakt door óf een vochtarme huid óf door een té matte/olievrije foundation. De oplossing hiervoor zou een sterk hydraterende dag- en nachtcreme plus serum kunnen zijn. Als je je huidige foundations op wil maken, wat ik mee voor kan stellen, spray er dan 5 min na het aanbrengen een 'face mist' overheen. Die heb je in luxe (sisley) en voordelige (evian) varianten. Zoals eerder gezegd, kan een gekleurde dagcreme ook je probleem oplossen. Laat je goed adviseren in een winkel!

Mischien moet je het met een stippeling brush aanbrengen zorgt ook voor geen plemuur effect.

ik heb ook altijd last van droge huid en dat het er niet mooi uit ziet. maar ik gebruik nu BB cream van garnier dat is dagcreme en foundation en die zit bij mij wel mooi!

ik heb daar ook altijd last van, wat ik nu doe is een beetje foundation en een beetje dagcreme meng. dit trekt wat mooier in de huid/ droogt mooier op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100