Hoe kan ik mijn wenkbrauwen mooi bewerken , bij me zelf. iemand tips ?

Weet jij het antwoord?

/2500

De meeste dames die ik ken epileren het in een strakke of juist volle vorm. Af en toe gaan ze er nog overheen met een wenkbrauwpotlood (ik ken de juiste benaming niet). Verder kan shampoo misschien voor een goed volume zorgen.

epileren: leg een denkbeeldige lijn tussen de buitenste ooghoek en de buitenste mondhoek, alles wat daar buiten valt mag je weg epileren, doe hetzelfde met de binnenste ooghoek en de neusvleugel, het makkelijkst gaat dat met behulp van een oogpotlood, epileer alleen de onderkant van de wenkbrauwen, met wenkbrauwpoeder kan je je wenkbrauwen mooi bijwerken, let er wel op dat de kleur niet te donker is, dit gaat makkelijk met een malletje wat bijgeleverd wordt.

Hier staan tips voor het epileren. Ik kan er niet uit knippen en plakken, maar je kunt het ook beter zelf lezen. http://beauty.rubriek.nl/modeschoonheid/wenkbrauwen.php http://www.beautynieuws.nl/nieuws/427/Wenkbrauwen-epileren Lijn 1 is waar je wenkbrauw hoort te beginnen, lijn 2 is waar het hoogste punt van je wenkbrauw moet zitten en lijn 3 is waar je wenkbrauw moet stoppen. Gebruik een potlood of iets dergelijks om te bepalen waar je kan gaan epileren. http://www.toostylish.nl/nl/article.php?cid=1205&id=416 Je kunt ze ook zelf verven. Maar daarvoor niet de verf gebruiken die je ook voor je haren gebruikt. Wenkbrauwverf is in verschillende tinten te koop. http://beauty.rubriek.nl/modeschoonheid/zelf_wenkbrauwen_verven.php

Bij de drogist kun je sjablonen kopen, die leg je op je wenkrbrauw, kleur je in, en alles waar geen poeder of potlood op zit haal je weg :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100