Hoe kan ik een moedervlek verbergen?

Hallo, ik heb een moedervlek op mijn rechterhand en hij is best wel groot en ik schaam me ervoor. Ik wou vragen hoe ik hem kan verbergen met makeup, ik weet dit niet omdat ik een jongen ben. Ik had ergens gelezen dat je er concealer over heen kon doen, dus ik ging naar de kruidvat en het werkte niet ik smeerde het er gewoon overheen. Heb ik iets fouts gedaan of moet ik een andere makeuo proberen? Kan iemand me asjeblieft helpen. Dankjewel. En kan er ook een link bij als iemand iets heeft van makeup.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit product is daar speciaal voor. Ik geloof wel dat in sommige gevallen het aangeraden is om in twee lagen te doen. Eerst een tintje lichter dan je eigen huid. En daarover eentje dat wel correct is.

Bronnen:
https://www.vitiligoshop.nl/camoufleren-ve...

Bij de Etos verkopen ze een conceler die super dekkend is. De conceler is waterproof en een tattoo covering. de conceler is ook mat dus het valt niet op. de conceler kost 1.50 wat wel belangrijk is is om matte poeder over je conceler te doen. dan blijft het beter zitten , is het meer dekkend en het valt minder op. Conceler op de huid aanbrengen en voorzichtig uitdeppen metb een beatyblender. daarna met een poeder kwast voorzichtig poeder aanbrengen op de conceler.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100