Krijg je zwarte haren als je je na het scheren van je benen het niet herhaalt?

Want ik had me een keer gescheert, en sommige zeggen dat je dan zwarte haren krijgt. is dat waar? En zie je dat erg? dankjewel

Weet jij het antwoord?

/2500

De haartjes kunnen in het begin even wat (iets, echt miniem) donkerder zijn, omdat ze nog niet gebleekt zijn door de zon. Maar dat trekt vanzelf en snel weer bij. Ik heb nog nooit zwarte haren gekregen, ook al scheer ik mijn benen iedere zomer en laat ik het iedere winter weer versloffen.

bij somige menssen wel en andere niet. maar meestal zij het geen zwarte haren maar zwarte stoppels die dus alleen aan het beging zwart zijn. en volgens mij vind iedereen het bij zichzelf opvallen, dus dat weet ik niet,,,

Als dat zo is , scheer ik me vandaag nog helemaal kaal! Nooit meer geklieder met verf!!!!!!!

je moet de haar zien als een toelopend puntje, dus bij je huid is hij iets breder dan aan het eind. Wanneer je de haar afscheert, word de bredere onderkant het nieuwe puntje. Vandaar dat nieuw terugroeiende haren stugger, dikker en donkerder lijken. Wanneer ze wat langer groeien 'schuren' ze weer zoals ze waren. De fabel dat het haar steeds donkerder wordt heeft daarmee te maken, maar ook, omdat de meeste meiden in de puberteit beginnen met scheren. Mijn haren waren toen ik kind was ook veel lichter dan nu ik volwassen ben, dus lijkt het alsof het door het scheren komt. Hoop dat ik het duidelijk genoeg uitleg.

nee daar krijg je geen zwarte haren van of je moet donker zijn van jezelf.bij blonde types blijft t blond.ze worden wel iets harder,steviger,stugger na mate je ouder word.gewoon regelmatig blijven scheren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100