Hoe kan ik mijn (natuurlijke) zwarte haren donkerbruin verven?

Ik ben Aziatisch en heb dus van nature zwart haar, ik wil dit graag iets lichter verven. Maar ik wil absoluut niet mijn haar bleek of naar de kapper gaan. Ik heb gelezen dat je ook met blonde haarverf op zwart kan gaan, en het dan een bruine gloed geeft. Nu weet ik niet of dat wel werkt, en of ik het moet kopen. Heeft iemand tips of trucjes? (ik wil ongeveer zo'n kleur, zie foto)

Toegevoegd na 2 dagen:
Ik bedoel dus dat ik echt zwart haar heb, natuurlijk Aziatisch zwart haar zonder enige tinten bruin en nog nooit geverfd. Ik wil dus zo'n haarkleur op de foto, zou dat kunnen met blonde haarverf? Ik heb dat vaker gelezen, en blijkbaar werkt het wel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Is je haar niet gekleurd ! Of gespoeld ? Echt niet ? Dan kan je gewoon met de kleur je wenselijk vind ( max 2 ,3 lichter kleuren ) je haar kleuren . Gekleurd haar kan je NIET lichter kleuren maar natuur niet gekleurd haar wel . Meestal wel 3 tinten . Ja dit kan beter bij de kapper want zoals je begrijpt moet dit in een keer goed . ( gekleurd haar kan nl niet lichter gekleurd worden :) )

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100