Is er een manier dat je haren langzamer groeien?

Omdat je anders elke 2/3 weken naar de kapper moet

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee die is er niet. Een ander kapsel kan wel helpen als je minder vaak naar de kapper wilt. Voor vrouwen is halflang ideaal. Voor mannen stekeltjes haar.

Als je minder vitamine B en proteine eet dan zal je haargroei verminderen, maar deze 2 dingen zijn erg belangrijk voor andere delen van je lichaam dus dit is niet aan te raden. Ik weet niet wat voor een kapsel je hebt, maar ik ben mijn haren aan het laten groeien zodat ik cornrows kan zetten. Tot die tijd maak ik gebruik van een zigzag haarband. Misschien is dat een optie voor je? Toegevoegd na 1 minuut: En je kan natuurlijk altijd zelf je haar knippen. Als je simpele stekels wilt hebben, dan kan je makkelijk met een tondeuse (met diepe kop) of schaar erover heen.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

De maanstand heeft invloed op het groeien van je haar. Als je je haar laat knippen bij een afnemende maan groeit je haar langzamer. Je moet je haar dan laten knippen net na volle maan. Als je wilt dat je haar sneller groeit, moet je je haar laten knippen bij een wassende maan. Dan moet je je haar laten knippen net na nieuwe maan. Onderstaande link de maanstanden. Toegevoegd na 1 minuut: Andere bron gaat over de invloed van de maan. Toegevoegd na 27 minuten: Even een klein stukje uit bron 2: Wanneer je maar even denkt, als iemand die naar de kapper gaat. Wanneer je naar de kapper gaat bvb bij volle maan, dan zul je zien dat uw haargroei veel sneller terugkomt, dan wanneer je hetzelfde laat doen bij nieuwe maan. De stimulansen liggen anders voor het ganse lichaam. Bij volle maan gaat het haar veel sneller zich herstellen. Bij nieuwe maan neemt het lichaam de rust en gaat je langer geniet hebben van uw nieuwe kapsel. Het is echt heel veel om door te lezen, maar persoonlijk vond ik het wel heel interessant. Je zou het in ieder geval kunnen proberen, het kost niks, alleen even de datum goed plannen. Succes.

Bronnen:
http://www.kalender-365.nl/maan/maanstanden.html
http://www.saint-pierre-les-bregines.org/a...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100