Wat is écht een goede anti-roos shampoo, ik vertrouw de reclame's niet echt namelijk! Dus hoor het graag van jullie! :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn kapster raadde mij Resdan aan. Heeft mij goed geholpen.

Bronnen:
http://www.resdan.nl/

Syoss helpt ook erg goed.

Zonder twijfel elvive!!! Die donker blauwe fles!!!

een wit met roze fles, volgens mij elvive!

Sorry.. miss niet helemaal antwoord op jou vraag maar ik wou je wel even zeggen dat je head shoulders echt niet moet gebruiken want de eerste keer gaat je roos weg maar die shampoo is zo erg hard voor je hoofdhuid dat je roos verdubbelt terugkomt. groetjes:)

Ik weet niet precies welke goed is en welke niet; zoals al in een antwoord vermeld is, anti-roosshampoo van head&shoulders is een van de slechte. Zorg ervoor dat je anti-roosshampoo zinkpyrithion bevat (zinkpyrithion werkt remmend op de versnelde celdeling en heeft ook een bacteriostatisch (remming van de bacteriegroei) en fungistatisch (schimmelwerend) effect). Dit zijn onderandere de anti-roosshampoos van Balneum, Palmolive, Andrélon en Garnier. Head&shoulders bevat deze trouwens ook. Ook ligt het er vooral aan hóé jij de shampoo gebruikt. Was je haar tweemaal per week of vaker met de anti-roosshampoo die zinkpyrithion bevat, masseer deze goed en laat hem 5 minuten inwerken. Spoel het er daarna goed uit. Haarproducten kun je gewoon gebruiken, dit heeft geen invloed op de behandeling. Wanneer je elke dag je haar wilt wassen, kun je afwisselen met een neutrale shampoo. Stop met de behandeling wanneer je zeker weet dat de roos weg is. Wanneer de roos niet weggaat, nadat je dit geprobeerd hebt, kun je naar een medicinale antiroos-shampoo halen bij de apotheek, dit is ketoconazolshampoo.

Bronnen:
Boek: Standaarden voor Zelfzorg

Selsun tekoop bij drogist werkt heel goed ,zeker met vette roos .is niet echt lekker vj haar .maar bij kort haar prima.heb je lang of gekleurd haar ja dan de dure kerastase succes

Ik heb jaren lang head and shoulders gebruikt, niet alleen had ik geen roos, ik had ook nog eens fantastisch zacht haar. Ik waste mijn haar toen 1-2 keer per week.

Die van Herbal Essences! Is alleen bijna nergens meer te krijgen. Jammer, want dat was bij mij de enige die echt werkte. Als het heel erg is kan je van je huisarts een recept krijgen voor medicinaal anti roos-spul. Werkt ook goed!

Ik heb vooral de wat duurdere merken zoals Andrélon gebruikt

Kuhl vind ik goed (met aloë vera en groene thee) deze gebruik ik voor roos

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100