Wat is op dit moment een populair kapsel voor mannen?

Wat is nu populair? Ik heb nu halflang haar, maar heb ook langere tijd vrij kort haar gedragen. En mij maakt het eigenlijk nauwelijk iets uit. Dus vraag ik me af wat is op dit moment in de mode?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja beetje wild is nu wel in.. mijn zoon heeft vandaag ook zoiets laten knippen.. misschien vind je t ook leuk...

Op de volgende site kun je met een foto van jezelf leuk oefenen. Wat op dit moment modern is? Dat kun je het beste aan je kapper vragen want dat kan verschillen per streek.

Bronnen:
http://www.kapsels.net/mannenkapsels.htm

Kaalgeschoren, want dat staat voor sommige mensen mannelijk en stoer. Kijk maar eens naar de onveranderde populariteit van en het grote aantal stemmen (PVV) op het soort mannen dat er uit ziet als lid van een knokploeg en lijfwacht.

Je gaat toch je kapsel niet veranderen omdat het in de mode is je kiest een kapsel dat jij tof vind dat is populair... Ongeacht wat andere er van vinden Toegevoegd na 14 uur: Trouwens wat mode is hangt af van persoon tot persoon de ene soort mensen zullen dat ode vinden terwijl andere dat wel tegenwoordig leuk vinden staan..

Veel meiden vallen voor halflang haar, een beetje zac efron maar dan 'wild' en vooral gestyled haar vinden meiden erg mooi. Ik heb het dan wel over meiden van 16- 20. 21-ouder houden ze vaker van wat korter haar.

Zoals de andere antwoorden al zeggen; half lang, beetje wild haar. Maar het hangt natuurlijk af van je gezichtsvorm en je leeftijd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100